Testimonials The Celtic HeArtbeat - Ierland

*Ik vond de Celtic Heartbeat een heerlijke week. Het was een eerste kennismaking met Ierland en ik begrijp nu waarom ik daar eigenlijk al zo lang naar toe wilde! Marleen heeft alles heel goed georganiseerd. Zijzelf en haar verbondenheid met Ierland stralen door de hele week heen! Ze bracht ons op eeuwenoude plekken met een geweldig grootse aardse kracht die je, bij aankomst daar, direct voelde. We logeerden in the middle of nowhere in de prachtige, gastvrije b&b van Lynn. En er is nog veel meer te vertellen… Een week om niet gauw te vergeten! 

Monique Hinfelaar, Beeldend kunstenaar, Delft, 50 jaar

 

*Ik heb de week in Ierland ontzettend genoten. De programma-onderdelen yoga, wandelen en muziek waren allen super. De afwisseling was heel prettig, ook de keuze die we daar steeds in hadden. Er was een duidelijke opbouw en structuur in het yoga-programma. De accommodatie was geweldig: een mooie tuin, goede verzorging en een gezellige sfeer. De sfeer tussen de groepsgenoten was heel gemoedelijk. We leerden elkaar steeds beter kennen, ook door de kaartjes die we dagelijks trokken. Tijdens wandelingen hadden we afwisselend diepe gesprekken en gewoon heel veel lol. 
Jonathan

 

*Ik wilde je heel erg bedanken voor de geweldige week met alle hartverwarmende mensen en alle positieve energie. Ik heb de reis als zeer positief ervaren met ruimte voor rust en zelfreflectie. Het is een mooi land om tot jezelf te komen. Dit was ook mijn doel. Bij de workshops ben ik het één en ander over mezelf te weten gekomen, wat ik onbewust al wist. De groep was gezellig, de sfeer was goed (ondanks dat we elkaar van te voren niet kenden) en de accomodatie en de gastvrouw waren geweldig. Ga zo door! 

Sandra van Vucht, moeder, 34 jaar, Someren

 

*Ik geniet nog steeds na van Ierland en onze week samen;-). Heb de afgelopen week op vleugels gelopen;-).

Natalie

 

*Een hele bijzondere reis in in het mooie Ierland met fijne mensen en een fijn programma, waarbij Marleen je naar bijzondere plekken meeneemt. De reis heeft me erg goed gedaan. Ik heb me na de reis ook erg goed en krachtig gevoeld.

Cathy, 47 jr., Werkt met kinderen

 

*Als iemand je goed kennis kan laten maken met Connemara dan is Marleen het wel. Ze kent het gebied op haar duimpje en neemt je mee naar plekken waar je anders niet zomaar zou komen wat soms uitmondt in ontmoetingen met bijzondere Ieren! 

Esther Kersten, Directiesecretaresse, Zaandam, 1970

 

 

*De reis was heerlijk, prachtige lokatie. De energie was fantastisch. Ik vond het erg fijn, ben weer veel te weten gekomen over mezelf en vind het erg leuk dat we elkaar hebben ontmoet!?

Astrid Thijs, mozaïek kunstenares en moeder

 

*Ik vond het een hele bijzondere reis. De yoga en wandelingen deden me goed. De omgeving is heel bijzonder, prachtig strand, fijn guesthouse, fantastische tuin. Je bent een warme, hartelijke, mooie vrouw met heel veel kwaliteiten en lef. Dank je wel voor alles.

Veel liefs, Jeanette

 

*Ik wil terug naar de rust, de stilte, de wind, mijn prinsessen kamer en een warmte uitstralende en vertrouwen gevende Marleen.

Marjo

 

*Ik heb deze reis als een echte groepsreis ervaren. Het was een mooie kennismaking met Ierland. Het was fijn om af en toe op te gaan in een groep mensen. Ik heb de flexibiliteit in mezelf ervaren. Het was een heerlijke reis met yoga, wandelen, delen, dans, lachen en nieuwe mensen ontmoeten. En hoe ik jou ervaren heb? Natuurlijk alsof ik je al kende, veel gemeen en ruimte gevend aan anderen. Dus ga zo door! Als je een medewerker nodig hebt, meld ik me aan. With love, Mir.

Mirjam de Graaf, leerkracht SBD, 48 jaar, Doetinchem

 

*De aardse energie van Connemara, de omgeving, The Anglers Return, het mediteren en de yoga hebben mij rust gebracht en laten zien dat het goed met me gaat. Dat ik steeds meer bij mezelf kan blijven en mezelf kan zijn. En heel fijn, ik ben thuis aan het doorgaan met mediteren en yoga 's morgens en dat is lekker! Kortom relaxed en met opgeladen batterijen thuisgekomen, met het plan nog terug te gaan naar Ierland!

Anja

 

*De inhoud, de presentatie, de energie, de logistieke organisatie, de algemene indruk waren allemaal fantastisch. Ik heb rust uit de reis gehaald en heb ervaren dat ik zelf toch wel apart/ verrassend kan zijn. Leuk om te ontdekken.

Henny

 

*Het land is ruig, mooi en haalt je helemaal uit de sfeer van alledag. Het doet je je werk en problemen vergeten. Het is een land om al wandelend ook jezelf te ontdekken. Het weer was tegen alle verwachtingen in schitterend.

Ria Langman, Apeldoorn, schoolmaatschappelijk werker, 56 jaar

 

*Ierland/ Connemara vond ik heerlijk om te beleven: de ruimte/weidsheid, de rust, de zuiverheid van de lucht en toch ook wel het mystieke. Ik vond het zelfs fijn om aan het strand te zijn. Daar ben ik normaal gesproken niet zo dol op.... En dan heb ik het nog niet gehad over de Anglers Return.... Lynn is een heerlijk mens; als ik met iemand echt contact heb gehad was het met haar. Tot ziens!

Groetsels, Ans

 

*Hoi Marleen, Leuk om te lezen dat het weer een mooie en bijzondere week in Ierland is geweest, met wat "nieuwe" plekken die bezocht zijn. De twee keer dat ik er was zijn me erg dierbaar. Het is mooi te weten dat er altijd plaatsen zijn waar het goed is te Zijn. Zo te zien op de foto, waren er "oude bekende" bij.

Zelf heb ik de afgelopen meivakantie een "reis" in de Sinaï woestijn gemaakt. Een ander plekje op onze aardbol waar niets meer is dan zelf zijn. Back to basic, slapen onder de sterrenhemel, wandeltochten en landschappen die je stil maken. Een toevalligheid? De vrouw die deze reizen mogelijk maakt heet net als jij Marleen! Ik ben blij met deze "Marlenen" en ga verder met "mijn reis", wie weet komen we elkaar nog eens tegen.
Alle liefs ook voor Lynn als je haar spreekt.
Anja

 

06-18339912 of marleen.v.haastrecht@gmail.com

Hartegroet, Marleen