Reacties dru yoga

De yogalessen waren magisch! De thema's liepen synchroon met de natuur. Op de aardedag was het earthday, op de waterdag regende het, op de vuurdag brak de zon door na de zonnegroet en op de luchtdag waaide het.

Ik vond het een weldaad en goed begin van de dag en goede voorbereiding op het dansen. Door de yoga zat ik al in mijn lichaam en kon meer van binnenuit dansen. Meer gevoelsmatig.

Dru-yoga is een ontdekking! En Marleen ook!

 

Monique, danseres en coach, 47 jr.

 

Geweldig om de dag op deze manier te beginnen!

 

Ineke, kruidendeskundige, 68 jr.

 

 

Dag lieve Marleen, Hoe gaat het met je? Ik wou je nog even bedanken voor de heel fijne week afgelopen zomer en voor het fijne contact. Ik denk vaak terug aan je yogalessen en pas de boomoefening (bijna) dagelijks toe, en natuurlijk denk ik dan aan je en zie je terug staan! Je leerde ons ook de mantra 'ik ga mee met de stroom van het leven' en wou je hiervoor in het bijzonder bedanken. Sinds ik deze mantra van jou geleerd heb en dus ook dagelijks zeg voor mezelf, stroomt het meer in mijn leven en is het een stuk makkelijker! Bedankt hiervoor!

Lieve groetjes en hou je goed!

 

An Sterken,

Feng Shui consulent en owner van Feng Shui and More

 

Ik ben zachter voor mezelf geworden. En ik ga met de stroom mee in plaats van er tegen in. Een goede combinatie van in- en ontspanning. De yoga was heerlijk. Muziek was ook fijn.

 

Brenda

 

De yoga was heerlijk.

Gien, 35 jaar, Utrecht