een aantal reacties:

Danser aan het woord: Ervaar 'thuiskomen' bij jezelf.

Cynthia  

 

Het zal je niet verbazen dat ik erg enthousiast ben over de cursus. Wat ik vooral zo prettig vind, is de sfeer van vertrouwen die je weet te scheppen. Ik voel me op mijn gemak en helemaal mezelf en kan me daardoor kwetsbaar opstellen, nieuwe dansbewegingen uitproberen en expressief dansen. Zo kan ik op­ti­maal van het dansen genieten en echt iets nieuws ervaren. Ik merk dat ik na het dansen beter in mijn vel zit, ook in de dagen erna.

Anita Boone, freelance theaterwetenschapper, Delft, 30 jaar

 

Het is heerlijk om de week op maandagavond met dansen te beginnen. Dat geeft me energie en brengt me in balans. Op de danscursus wordt wekelijks een thema behandeld, waar je zelf naar eigen gevoel middels vrije dansexpressie vorm aan kan geven. Vervolgens is er tijd voor vrij­dan­sen. De sfeer is vertrouwd, zodat je je op je gemak kunt voelen en je je niet geremd hoeft te voelen.

Erik van den Berg,

Startend zelfstandig IT-ondernemer, Rotterdam-Charlois, 39 jaar  

 

Dansen bij Marleen is heerlijk. In een hele ongedwongen en veilige sfeer word je door Marleen uitgenodigd te dansen op heerlijke wereldmuziek. Iedere keer is het weer anders. Het maakt niet uit hoe je danst of be­weegt, het plezier staat voorop! Voor mij betekent dit dat ik mij vrijer voel in het bewegen en meer van mijzelf durf te laten zien. Ik ben zelf­ver­ze­ker­der geworden.

Nathalie Scholtes, freelance secretaresse en trainer/coach, Den Haag, 36 jaar  

 

Ik heb de hele cursus als een ontspannen activiteit ervaren. En ik heb Marleen ervaren als rustig persoon die geheel vanuit haar hart op een leuke natuurlijke manier les geeft. Haar vrolijke uitstraling en haar inspiratie geven de cursisten het gevoel dat ze geheel zichzelf kunnen zijn. Ik heb ervaren dat ik mezelf kan en mag laten zien.

Kees Koops, administrateur, Delft, 57 jaar  

 

Hoi Marleen, Na het dansen voelde ik me veel energieker en relaxter dan ervoor. Het is leuk om met je eigen lijf zowel meditatief als met dans bezig te zijn. De variatie van de muziek vond ik echt heel leuk. Veel verschillende stijlen en de combinatie met cultuur en spiritualiteit vind ik leuk. Ga zo door dus. Ik heb ervan genoten. Daarom is het voor mij geen definitief afscheid en zal ik je in de toekomst zeker nog gaan zien, denk ik.

Marie-Lène, marketeer, Den Haag, 42 jaar  

 

Leuk om met een groep te dansen, leuk om zo te bewegen, leuke mensen in de groep. En jij bent ook leuk. ;-) Je kiest meestal hele leuke muziek.

Sylvia